ELLEN FRANCO

OPLEIDING:
- Diabeteseducator (UCLL Genk, 2017)
- Bachelor Voedings- en dieetkunde (Thomas More Geel, 2016)
- Navorming en bijscholingen: zie www..francoellen.wixsite.com/dietiste

LIDMAATSCHAP:
 - Erkend door het Riziv (erkenningsnummer 5-64458-82-601)

Voor wie?

Voor zowel volwassenen als kinderen die voedingsadvies/coaching wensen.

Welke problematiek?
· Obesitas
· Verhoogde cholesterolwaarden
· Verhoogde bloeddruk
· Diabetesvoeding
. Gewichtsproblemen (over- en ondergewicht)
· Voedingsintoleranties
· Maag- en darmklachten
· Gezonde en evenwichtige voeding
· …

U kunt natuurlijk ook nog andere redenen hebben om mij een bezoek te brengen. Twijfelt u of ik hierbij kan helpen, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Werkwijze.

1ste consultatie:
De eerste consultatie duurt ongeveer 1 uur en start met een kennismakingsgesprek. Ook zal ik een dossier opstellen met uw gegevens en bespreken we de reden van uw bezoek. Vervolgens neem ik een voedingsanamnese af (dagelijkse eetgewoonten bespreken), ook zal hierbij een meting en weging plaatsvinden. Tot slot overlopen we de streefdoelen en geef ik al enkele richtlijnen mee om de persoonlijke dieetbegeleiding te starten. U krijgt eventueel ook een voedingsdagboekje mee naar huis.

2de consultatie:
Tijdens de tweede consultatie, die ongeveer 40 minuten duurt, overloop ik samen met u het persoonlijk voedingsadvies. Ook bespreken we samen de eerste moeilijkheden die ondervonden worden bij het voorstel van het dieetplan, eventueel aan de hand van het voedingsdagboekje.

Opvolgconsultaties:
Deze consultaties duren ongeveer 15 minuten, hierin volg ik uw voortgang op en stuur ik bij waar nodig is. Hindernissen worden verder aangepakt, indien u specifieke vragen heeft kunnen deze steeds gesteld worden.
Afhankelijk van de dieetvraag zullen de consultaties zich wekelijks, tweewekelijks, of maandelijks opvolgen. Dit zal tijdens de eerste consultatie samen besproken worden, en eventueel in een later stadium herbekeken worden indien nodig.